12 Disciples Quiz (Medium) Answer Key

1. Which disciple was not a galilean? Answer: Judas

2. What other name did Jude go by? Answer: Thaddeus

3. What Job did Matthew have? Answer: Tax collector

4. Why were many of the disciples killed? Answer: They believed in Jesus

5. Which disciple helped establish the cross as a symbol of faith? Answer: Philip

6. Which two disciples were brothers? Answer: Andrew & Peter

7. Who beheaded James the elder? Answer: King Herod

8. The First gospel includes the name of which disciple? Matthew

9. How did Judas die? Answer: He committed suicide

10. Which disciple didn't believe in resurrection? Answer: Thomas

Want to learn more?

Check out the ministry reports below: